Huomautus blogin sisällöstä

Tilitoimiston blogissa käsitellään yritystoimintaan ja taloushallintoon liittyviä kysymyksiä – lähinnä pienten yritysten ja aloittavien yrittäjien näkökulmasta. Tarkoituksena on antaa käytännönläheisiä neuvoja erilaisiin tilanteisiin sekä linkkejä luotettaviin tietolähteisiin.

Joistain asioista on annettu melko yksityiskohtaisia neuvoja. Kirjoitukset eivät kuitenkaan ole täydellisiä eivätkä tyhjentäviä ohjeita vaan pikemminkin esimerkkejä asioista, joihin tulisi kiinnittää huomioita. Tarkempia ja kattavampia ohjeita voit löytää kirjoituksissa olevien linkkien avulla. Lisäksi kannattaa muistaa, että kirjanpitoa ja verotusta koskevat säännökset muuttuvat jatkuvasti, joten vanhemmissa kirjoituksissa saattaa olla osittain vanhentunutta tietoa.

Tilitoimiston asiakas, ota yhteyttä kirjanpitäjään ja kysy tarkempia neuvoja, kun olet epätietoinen jostain seikasta.

Hakuohje

Etsi blogin kirjoituksia käyttämällä hyväksesi blogin kategorioita ja avainsanoja sekä hakutoimintoa.

Kategoriat ja avainsanat liityvät vain blogin artikkeleihin. Tilitoimiston palveluita esittelevät sivut löytyvät sivuston yläreunassa olevan valikon kautta.

Hakutoiminto on jokaisen sivun yläreunassa (suurennuslasi-kuvake) ja jokaisen sivun alareunassa (”Haku”). Kirjoita hakukenttään etsimäsi sana ja klikkaa enter-näppäintä tai Hae-painiketta. Jos haluat etsiä tarkasti tietyllä fraasilla (peräkkäsillä sanoilla), niin lisää ”lainausmerkit fraasin alkuun ja loppuun”.

Sivun yläreunassa ja alareunassa olevat hakutoiminnot kohdistuvat tämän verkkosivuston kaikkeen tekstisisältöön.

Kun haluat kohdistaa hakutoiminnon pelkästään blogissa oleviin kirjoituksiin, käytä alla olevaa hakukenttää.

Pin It on Pinterest