Relipe Oy

Blogin sisältö

Tilitoimiston blogissa käsitellään yritystoimintaan ja taloushallintoon liittyviä kysymyksiä – lähinnä pienten yritysten ja aloittavien yrittäjien näkökulmasta. Tarkoituksena on antaa käytännönläheisiä neuvoja erilaisiin tilanteisiin sekä linkkejä luotettaviin tietolähteisiin.

Joistain asioista on annettu melko yksityiskohtaisia neuvoja. Kirjoitukset eivät kuitenkaan ole täydellisiä eivätkä tyhjentäviä ohjeita vaan pikemminkin esimerkkejä asioista, joihin tulisi kiinnittää huomioita. Tarkempia ja kattavampia ohjeita voit löytää kirjoituksissa olevien linkkien avulla. Lisäksi kannattaa muistaa, että kirjanpitoa ja verotusta koskevat säännökset muuttuvat jatkuvasti, joten vanhemmissa kirjoituksissa saattaa olla osittain vanhentunutta tietoa.

Tilitoimiston asiakas, ota yhteyttä kirjanpitäjään ja kysy tarkempia neuvoja, kun olet epätietoinen jostain seikasta.

Hakuohje

Etsi blogin kirjoituksia käyttämällä hyväksesi blogin kategorioita ja avainsanoja sekä hakutoimintoa.

Blogin kategoriat ja avainsanat löytyvät jokaisella blogisivulla olevista luetteloista. Suurella näytöllä kategorioiden ja avainsanojen luettelot näkyvät sivun oikeassa reunassa. Pienellä näytöllä luettelot ovat kirjoituksen alapuolella. Kategoriat ja avainsanat liityvät vain blogin artikkeleihin. Sen sijaan tilitoimiston palveluita esittelevät sivut löytyvät yläreussa olevan valikon kautta.

Hakutoiminto on jokaisen sivun yläreunassa (suurennuslasi-kuvake) ja jokaisen sivun alareunassa (”Hae tältä sivustolta”). Kirjoita hakukenttään etsimäsi sana ja klikkaa enter-näppäintä tai Hae-painiketta. Jos haluat etsiä tarkasti tietyllä fraasilla (peräkkäsillä sanoilla), niin lisää ”lainausmerkit fraasin alkuun ja loppuun”.

Sivun yläreunassa ja alareunassa olevat hakutoiminnot kohdistuvat tämän verkkosivuston kaikkeen tekstisisältöön.

Kun haluat kohdistaa hakutoiminnon pelkästään blogissa oleviin kirjoituksiin, käytä alla olevaa hakukenttää.