Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Procountor liittyi Finago-tuoteperheeseen

Procountor Taloushallinto-ohjelmisto on Procountor Oy:n tuottama ja ylläpitämä palvelu. Myös Relipe Oy käyttää Procountoria asiakkaidensa taloushallinnon hoitamisessa. Procountor Oy kuuluu Accountor-konserniin. Samaan konserniin kuuluu myös Tikon Oy, joka markkinoi Tikon-nimistä ohjelmistoa. Ohjelmistot ovat hieman erilaisia ja niitä molempia kehitetään ja markkinoidaan jatkossakin.

1.10.2017 alkaen uutta on se, että Procountoria ja Tikonia markkinoidaan yhteisen FINAGO-tuotemerkin alla. Älä siis pelästy, kun yrität mennä Procountor.com-verkkosivulle ja päädytkin sivustolle finago.com

Kirjautuminen Procountor-ohjelmaan onnistuu finago.com-sivustolla linkistä KIRJAUDU. Voit käyttää myös suoraa linkkiä Proucountor-ohjelmistoon kirjautumisessa: secure.procountor.com

Procountorin ohjekirja löytyy osoitteesta procountor.finago.com

Procountorin versio 21.0

23.9.2017 tehty Procountor-ohjelmiston päivitys (versio 21.0) toi paljon hyvää uutta. Varsinkin Procountorin raporttien ominaisuudet paranivat huomattavasti. Tutustu uuden version ominaisuuksiin:

Tilisiirto ilman laskua

Versiopäivityksen myötä Procountoriin tuli mahdollisuus tehdä tilisiirtoja, ilman että maksu liittyisi johonkin laskuun (kuten ostolaskuun tai matkalaskuun).

Tilisiirto ilman laskua sopii käytettäväksi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Toiminimi-yrittäjä tekee yksityisnoston siirtämällä rahaa yrityksen tililtä omalle henkilökohtaiselle tililleen.
  • Rahaa siirretään saman yrityksen eri pankkitilien välillä.
  • Maksun palautus asiakkaalle (Mikäli myyntilaskussa oli virhe, niin hyvityslasku on toki tehtävä. Mutta tilisiirto-ominaisuuden takia maksun tekoa varten ei tarvitse enää tehdä keinotekoista ostolaskua.)

HUOMAA: Mikäli maksu (tilisiirto) liittyy johonkin ostolaskuun tai matkalaskuun, niin tilisiirto tulisi aina tehdä kyseisen laskun MAKSAMINEN-näkymällä.

Mikäli haluat ottaa käyttöön tilisiirto-ominaisuuden, niin kyseisen Procountor-käyttäjän käyttöoikeuksiin täytyy lisätä tämä mahdollisuus. Procountorin pääkäyttäjänä pystyt tekemään muutoksen itsekin, mutta tilitoimisto auttaa tarvittaessa. Ota yhteyttä tilitoimistoon, kun on kysyttävää tai haluat apua.

Päivitys 1.1.2018

Procountor Oy muuttui Accountor Finago Oy:ksi

Accountor-konserniin kuuluvat yritykset Procountor Oy ja Tikon Oy yhdistyivät 1.1.2018, siten että Tikon Oy sulautui Procountor Oy:hyn. Samalla Procountor Oy:n nimi muuttui Accountor Finago Oy:ksi.

Lisätiedot: Finago.com/fi/meista/

Kirjoittaja/Author: Johanna Sirkiä

Johanna on KLT-kirjanpitäjä, yritysneuvoja ja Relipe Oy:n omistaja. Johanna on toiminut yrittäjänä vuodesta 1998 alkaen. — Johanna is KLT-qualified accountant, business advisor and owner of Relipe Ltd (Finland). She has worked as entrepreneur since 1998.

Blogin kategoriat / Blog Categories