Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Redovisningsbyråns Blogg

Redovisningsbyrå Relipes blogg drivs av KLT-redovisare, företagsrådgivare Johanna Sirkiä, som också är ägare till Relipe Ab.

Från bloggens författare

På denna blogg behandlar jag frågor relaterade till företagande och ekonomisk förvaltning. Jag skriver om saker främst ur perspektivet av småföretag, mikroföretagare och startande företagare. Syftet är att ge praktiska råd för olika situationer och länkar till pålitliga informationskällor. Största delen av artiklar finns enbart på finska.

Jag kan ge ganska detaljerade råd om vissa saker. Dessa skrifter är dock inte fullständiga eller uttömmande instruktioner, utan snarare exempel på saker som bör uppmärksammas. Mer detaljerade och omfattande instruktioner kan hittas via länkarna i skrifterna. Dessutom är det värt att komma ihåg att reglerna för redovisning och beskattning ständigt förändras, så äldre skrifter kan innehålla delvis föråldrad information.

Om du är kund hos redovisningsbyrån, kontakta din bokförare och be om mer detaljerade råd om du är osäker på något.

Med vänlig hälsning, Johanna Sirkiä
bokförare, redovisninskonslut, företagsrådgivare

Bloggens artiklar på svenska

Bloggens kategorier

Varje artikel är kopplad till 1-3 kategorier. Kategorierna är grupperade i huvudkategorier och underkategorier. En artikel som tillhör en underkategori tillhör samtidigt samma kategorigrupps huvudkategori. Klicka på kategorierna nedan för att få sökresultat för artiklar som tillhör den kategorin.

Bloggens nyckelord / Avainsanat / Tags

Bloggartiklar kan ha en eller flera nyckelord (tags). Klicka på ett nyckelord för att få en lista över artiklar som det nyckelordet är kopplat till som sökresultat.

Sökfunktioner

Relipe.fi-webbplatsens allmänna sökfält finns längst upp på varje sida i anslutning till menyn. Sökfältet öppnas när du klickar på förstoringsglasikonen.

Skriv in det ord du letar efter i sökfältet och tryck på enter-tangenten eller klicka på Sök-knappen.

Om du vill söka exakt med en viss fras (konsekutiva ord), lägg till “citattecken i början och slutet av frasen”.

Om du vill fokusera din sökning enbart på artiklarna i Redovisningsbyråns blogg, använd sökfältet nedan.