Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Relipe Oy on
Finago-Procountor-partneri

Relipe Oy on sähköisen taloushallinnon partneritilitoimisto: Finago-Procountor-hopeapartneri.

Meiltä saat yrityksellesi nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon järjestelmän.

Taloushallinnon ohjelmistot

Relipe Oy toteuttaa palvelunsa Procountor-ohjelmistoilla. Käytössä on kaksi erilaista Procountorin versiota.

1) Procountor Taloushallinto on kokonaisvaltainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Sen avulla saamme hoidettua yrityksesi kaikki talousasiat: laskujen vastaanottaminen, lähettäminen ja maksaminen, laskureskontrat, palkanmaksu, kirjanpito, veroilmoitukset jne. Procountor on internet-yhteydellä käytettävä pilvipalvelu, joten se sopii hyvin tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön.

2) Procountor Tallennus on tilitoimiston käytössä oleva perinteiseen kirjanpitoon tarkoitettu ohjelmisto. Käytämme Procountor Tallennusta kirjanpidon laatimiseen silloin, kun asiakkaamme ei tarvitse käyttöönsä sähköistä taloushallintoa.

Procountor-ohjelmistojen kehittämisestä ja ylläpitämisestä vastaa Accountor Finago Oy, joka on osa Accountor-konsernia.

Procountorin yhteistyökumppaneina ja jälleenmyyjinä on yli 300 tilitoimistoa. Nämä partneritilitoimistot käyttävät Procountoria palveluidensa tuottamiseen sekä auttavat asiakasyrityksiä Procountorin käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Relipe Oy on toiminut Procountor-partnerina vuodesta 2011 alkaen. Saat meiltä Procountor-ohjelmiston esittelyn. Meidän kauttamme onnistuu ohjelman avaus sekä Procountor-sopimuksen tekeminen. Meiltä saat myös tarvitsemasi opastuksen ohjelmiston käyttöön.

Tilitoimistomme auttaa myös taloushallinnon järjestelmän vaihtamisessa. Kun laskutus, palkanmaksu ja kirjanpito on aikaisemmin tehty muissa järjestelmissä, niin autamme tietojen siirtämisessä ja uusien toimintatapojen käyttöönottamisessa.

Erilliset sopimukset Procountorista ja tilitoimiston palveluista

Vaikka otat Procountorin yrityksesi käyttöön tilitoimiston kautta, niin yrityksellesi avattu Procountor-käyttöympäristö ei ole sidottu mihinkään tiettyyn tilitoimistoon. Yrityksesi tekee Procountorin käytöstä sopimuksen Accountor Finago Oy:n kanssa. Partneritilitoimisto on tässä vain apuna.

Tilitoimiston tarjoamista palveluista tehdään erillinen sopimus. Tilitoimisto on apunasi Procountorin käytössä ja tilitoimisto tekee sovitut kirjanpidon toimet yrityksesi Procountorilla.

Procountor-käyttöympäristö ei kuulu tilitoimistolle vaan sinun yrityksellesi. Niinpä voit tarvittaessa vaihtaa tilitoimistoa paljon helpommin kuin perinteisessä kirjanpidon järjestelmässä on ollut mahdollista. Finago Procountorin partneritilitoimistoja löytyy verkkosivustolta Suomentilitoimistot.fi.

Mikäli yrityksesi ei tarvitse sähköistä taloushallintoa, tilitoimisto voi tehdä yrityksesi kirjanpidon Procountor Tallennus -ohjelmistolla. Tällöin yrityksesi ei tarvitse tehdä Procountor-sopimusta, sillä Procountor Tallennus on tilitoimiston käytössä oleva perinteiseen kirjanpitoon tarkoitettu ohjelmisto.

Talousasiat voi hoitaa helpommin ja nopeammin — sähköisesti