Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Sähköisen taloushallinnon starttipaketti

Starttipakettiin sisältyy Procountor Taloushallinto -järjestelmän avaaminen yrityksellesi, aikaisemman kirjanpidon tietojen ja saldojen tallentaminen Procountorin kirjanpitoon sekä henkilökohtainen opastus Procountor-järjestelmän käyttämiseen.

Procountor jo käytössä?

Mikäli yritykselläsi on jo käytössä Procountor Taloushallinto ja yrityksesi taloushallinto on jo tähänkin asti hoidettu Procountorilla, niin silloin yrityksesi ei välttämättä tarvitse starttipakettia. Voimme siirtyä suoraan seuraavaan vaiheeseen:

Sähköinen startti tilitoimiston vaihdoksen yhteydessä

Sähköisen taloushallinnon aloitus tapahtuu usein samalla, kun yritys vaihtaa tilitoimistoa. Tilitoimiston ja taloushallinnon järjestelmän vaihtamiseen on hyvä valmistautua ajoissa etukäteen. Ota yhteyttä, niin neuvon tarkemmin.

Onko yrityksesi Relipen asiakas?

Tilitoimistollamme on joitain asiakkaita, joiden kirjanpito on tehty perinteisellä tavalla ilman sähköistä taloushallintoa. Tähän on käytetty Procountorin Tallennus-versiota. Tällöin siirtyminen Procountor Taloushallintoon on helpompaa kuin siirtyminen kokonaan eri järjestelmästä. Sähköisen taloushallinnon aloittamiseen tarvitaan kuitenkin sähköisen taloushallinnon starttipaketti, mutta sen voi saada hieman halvemmalla kuin siirryttäessä kokonaan toisesta järjestelmästä. 

Procountor-ohjelman avaus

Yrityksesi saa Procountor-järjestelmän avauksen meiltä, sillä Relipe on Procountorin partneritilitoimisto. Starttipakettiin sisältyy Procountor-järjestelmän avaus, järjestelmän alkusäädöt sekä käyttäjätunnusten luominen yrityksesi edustajille.

Sähköiset laskuyhteydet

Starttipakettiin sisältyy verkkolaskutuksen, skannauspalvelun ja tulostuspalvelun yhteyksien avaukset. Näiden avulla yrityksesi voi lähettää laskuja suoraan Procountorista ja vastaanottaa laskut Procountoriin. Laskujen sähköinen lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu, vaikka vastapuolella ei olisi käytössä sähköisiä järjestelmiä.

Pankkiyhteden avaaminen

Yritykselläsi tulee olla käytössä yrityspankkitili, jotta voidaan luoda sähköinen linkki pankkitilin ja Procountor-järjestelmän välille. Teen yrityksellesi pankkiyhteysvaltuutuslomakkeen, jonka voit toimittaa pankkiin. Kun pankkiyhteys saadaan avattua Procountoriin, pystyt hoitamaan yrityksesi maksuliikennettä suoraan Procountorista.

Kirjanpidon ja muiden tietojen siirto Procountoriin

Stattipakettiin sisältyy aikaisemmin tehdyn kirjanpidon tietojen ja saldojen tallennus Procountor-järjestelmään. Myös viimeisimmät veroilmoitustiedot sekä voimassa olevat vakuutustiedot tallennetaan järjestelmän tietoihin.

Mikäli yritykselläsi on toisessa järjestelmässä asiakasrekisteri ja/tai tuoterekisteri, niin ne voidaan siirtää sähköisesti Procountoriin. Kysy asiasta, niin neuvon tarkemmin, miten siirto saadaan tehtyä.

Procountorin käyttöopastus

Opastan sinua henkilökohtaisesti Procountor-järjestelmän käyttämisessä. Näytän, miten laadit myyntilaskut ja matkalaskut, kuinka käsittelet ostolaskut ja kuinka voit etsiä tietoa ja raportteja. Mikäli yrityksessäsi on useita työntekijöitä, niin käyttöopastus voidaan tehdä kaikille yhteisesti tai osittain erikseen.

Käytettävissäsi on myös Procountorin ohjekirja ja opetusvideot, joissa on selostettu kaikki Procountorin toiminnot.

R

Muut sähköiset järjestelmät ja valtuutukset

Veroilmoitusten hoitamista varten tilitoimisto tarvitsee sähköisen valtuutuksen yritykseltäsi. Myös työttömyysvakuutusrahaston ja vakuutusyhtiöiden ilmoitusten hoitaminen edellyttää yrityksesi antamaa valtuutusta. Mikäli yritykselläsi on käytössä korttimaksujärjestelmä, niin tilitoimistolle kannattaa antaa käyttöoikeus korttimaksujen rapoortointipalveluun. Starttipakettiin sisältyy tilitoimiston antama neuvonta ja tuki, jotta kaikki tarvittavat valtuutukset ja muut aloitustoimet saadaan tehtyä.

Starttipaketin pakettihinta

Starttipaketti auttaa pääsemään alkuun yrityksen taloushallinnon hoitamisessa. Starttipaketin pakettihinta on siis vain kertamaksu. Pakettihinta kattaa Procountor Taloushallinto -järjestelmän avausmaksut sekä tilitoimiston palvelut.

Miten tästä eteenpäin?

Hyvä palvelu ja neuvonta jatkuvat myös starttipaketin jälkeen. Yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon palvelut ja Procountor-järjestelmän käyttömaksut sisältyvät Sähköisen taloushallinnon palvelupakettiin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen