Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Sähköinen taloushallinto on ratkaisu

Sähköinen taloushallinto helpottaa rutiineja ja säästää aikaa.

Sähköisen taloushallinnon avulla kirjanpidosta saadaan ajantaista ja aiempaa tarkempaa tietoa.

Nykyaikaiset sähköiset järjestelmät sopivat hvin myös pienille yrityksille ja ammatinharjoittajille.

Pilvipalvelu

Sähköinen taloushallinto on ns. pilvipalvelu eli internet-yhteyden kautta käytettävä sähköinen palvelu. Järjestelmään kirjaudutaan henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla. Kaikki taloushallinnon asiat voidaan hoitaa samassa järjestelmässä. Laskuja ja muita tietoja ei tarvitse tallentaa moneen kertaan. Yrityksesi kirjanpidon tiedot ja tositteet ovat tallessa luotetettavassa ja turvallisessa palvelussa.

Laskut sähköisesti

Voit vastaanottaa ja lähettää laskut kokonaan sähköisesti. Paperilla saapuvat laskut ohjataan skannauspalveluun ja ne tulevat yrityksellesi sähköisesti, joten niiden käsittely on yhtä helppoa kuin verkkolaskujenkin. Voit lähettää myyntilaskuja sekä sähköisesti että paperilla ja kumpikin onnistuu parilla klikkauksella.

Kaikki tiedot omalla tietokoneellasi

Sinun ei enää tarvitse selata paksuja mappeja, etsiä hukkuneita paperilaskuja eikä lähetellä papereita tilitoimistoon. Voit hoitaa kaikki asiat omalla tietokoneellasi. Näet kaikki ajantasaiset tiedot ja raportit suoraan omalta näyttöpäätteltäsi.

Kaikenkokoisille yrityksille

Sähköinen taloushallinto tuo eniten rahallista säästöä isoille yrityksille, joilla on isot määrät laskuja. Silti sähköiset järjestelmät sopivat hyvin myös pienimmille yrityksille.

Vaikka yritystoimintasi olisi vain sinä ja läppäri ja laskuja olisi vain muutama silloin tällöin, niin hyödyt sähköisestä taloushallinnosta. Pienen yrityksen kohdalla sähköinen taloushallinto saattaa rahallisesti maksaa saman verran kuin perinteinen papereiden pyörittely. Sähköisen taloushallinnon avulla sinulla kuitenkin säästyy aikaa ja ehdit paremmin paneutua omaan bisnekseesi.

Sähköisestä taloushallinnosta saat myös enemmän hyötyä kuin paperisesta kirjanpidosta, sillä sähköisistä raporteista voit helpommin etsiä juuri niitä tietoja, joista on sinulle eniten apua.

Hyödynnä kirjanpitäjäsi asiantuntemusta

Kun laskut hoidetaan sähköisesti, niin ne kirjautuvat samalla kirjanpitoon ja tositearkistoon. Sinun ei siis tarvitse maksaa kirjanpitäjälle siitä, että hän näpyttelisi uudestaan samat tiedot, jotka tietokone osaa hoitaa automaattisesti. Kirjanpitäjälläsi on enemmän aikaa neuvoa ja auttaa sinua oikeissa kysymyksissä.

Kirjanpitäjänä olen sinun palveluksessasi. Neuvon sähköisen taloushallinnon käyttämisessä. Opastan yrityksesi talousasioissa. Paperiakin voi käyttää, mutta useimmiten hommat hoituvat helpoimmin ja nopeimmin puhelimella tai tietokoneella. Toden totta: kirjanpitäjälle saa soittaa, kun on kysyttävää.

Kirjanpitäjä Johanna Sirkiä
puh. 040 510 2114

Ratkaisun nimi on Procountor

Relipe Oy on valinnut sähköisen taloushallinnon ohjelmistoksi Procountorin, koska

  • Procountor sopii hinnoittelunsa puolesta hyvin myös kaikkein pienimmille yrityksille
  • Procountorissa on kaikki yrityksen taloushallinnon hoitamiseen tarvittavat työkalut
  • Procountoriin saa kaikki tarvittavat liitännät muihin sähköisiin järjestelmiin.