Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Tilitoimiston palveluiden hinnoittelu

Pakettihinnoittelussa käytetään kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa kaikki asiakkaan kanssa sovitut pakettiin kuuluvat palvelut.

Mikäli pakettihinnoittelusta ei ole sovittu tai mikäli sovittu paketti on ylitetty, niin Tilitoimisto Relipe veloitaa palveluistaan alla kerrotun hinnastonsa mukaisesti. 

Tilitoimiston HINNASTO

Tilitoimiston palvelut, jotka eivät sisälly asiakkaan kanssa sovittuun pakettihintaan, laskutetaan seuraavasti.

Taloushallinnon ja yritysneuvonnan palvelut (hinnat alkaen 1.1.2023):

 • Palveluveloitus on 75,00 euroa/tunti + ALV
 • Verollinen hinta on 93,00 euroa/tunti (sis. ALV 24 %)

Docue.com-asiakirjapalvelu

Asiakirjojen laadinnasta voidaan laskuttaa yllä kerrotun palveluveloituksen mukaan. Mikäli asiakkaalle laaditaan Docue.com-sopimuskoneen avulla juridisia asiakirjoja, niin tällöin voidaan vaihtoehtoisesti käyttää erillistä hinnastoamme, joka on nähtävänä tilitoimistossa. Palveluveloitus määräytyy laadittavan asiakirjan vaativuuden ja laajuden mukaan. Asiakirjapalvelun maksu on 40–400 euroa/asiakirja + ALV.

Hintojen muutokset

Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Hintojen muutoksista ilmoitetaan asiakkaille sopimusehtojen edellyttämällä tavalla viimeistään 30 päivää ennen kuin hintojen muutos astuu voimaan.

Pakettihinnat

Eri tilitoimistot hinnoittelevat palvelujaan eri tavoin. Joillakin tilitoimistoilla saattaa olla käytössä kuukausittainen perusmaksu, joka kattaa vain osan tarvittavista palveluista. Kun vertailet eri tilitoimistojen hintoja, niin ota selvää, mitä palveluita ja kuinka paljon palveluita luvatuilla hinnoilla saa. Mitä sisältyy kk-hintaan? Mistä joutuu maksamaan erikseen lisähintaa?

Tilitoimisto Relipen pakettihinnat

Tilitoimisto Relipessä pakettihinnat määritellään ja sovitaan erikseen kunkin asiakkaan palvelutarpeen mukaisesti. Pakettihinta määritellään siten, että se kattaa kaikki ne taloushalinnon palvelut, joita yrityksesi normaalisti tarvitsee kuukausittain ja vuosittain. Relipen pakettihinnan idea on siinä, että lisämaksuja ei tarvitsisi käyttää.

Kuukausittain laskutettava kiinteä pakettihinta kattaa sopimuksemme mukaan mm. seuraavat:

 • Taloushallinnon asioiden neuvonta (yrityksen rekisteröinnit, verotus, vakuutukset, laskutusvaatimukset, matkakulut, kirjanpito jne. )
 • Taloushallinnon järjestelmän käytön neuvonta ja sen käytössä avustaminen
 • Kuukausittaiset kirjanpidon tarkistukset, täydennykset ja täsmäytykset
 • Maksureskontrien tarkistukset ja täsmäytykset
 • Arvonlisäverotukseen liittyvät ilmoitukset ja maksatus
 • Palkkalaskelmat ja tulorekisteri-ilmoitukset
 • Tilinpäätösten valmistelu ja laadinta
 • Elinkeinotoiminnan veroilmoitus eli yrityksen tuloveroilmoitus
 • Ennakkoverojen tason tarkistus ja tarvittaessa ennakkoveron muutokset
 • Pakettiin voidaan sisällyttää myös muita yrityksesi tarvitsemia palveluita.

Pakettihinnan suuruus

Palvelupaketin hinnan suuruuteen vaikuttaa asiakasyrityksen yritysmuoto, työntekijöiden määrä sekä yrityksen toiminnan laajuus ja laatu.

Procountor-järjestelmän palvelumaksut

Tilitoimisto Relipe avustaa asiakasyritystä taloushallinnon järjestelmän käytön aloittamisessa sekä käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Taloushallinnon järjestelmä Procountor tulee asiakasyrityksen käyttöön ja sopimus järjestelmästä tehdään asiakasyrityksen ja  Accountor Finago Oy:n välillä. Niinpä Accountor Finago Oy laskuttaa Procountorin palvelumaksut suoraan asiakasyritykseltä oman hinnastonsa mukaisesti.

Procountor-hinnastossa on erilaisia hinnoittelumalleja eri kokoisille yrityksille. Tilitoimisto Relipe auttaa valitsemaan asiakkaalle sopivimman ja edullisimman Procountorin version. Tarvittaessa versiota voidaan vaihtaa.

Accountor Finago Oy:n sopimusehdot ja palveluhinnasto ovat saatavilla tilitoimistosta ja ne löytyvät myös Accountor Finago Oy:n verkkosivuilta.

Tiedät mitä saat. Tiedät mitä maksaa.