Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Tilitoimiston palveluiden hinnoittelu

Palvelupakettien hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausittain laskutettavaan hintaan, joka sisältää kaikki sovitut palvelut.

Tilitoimisto laskuttaa hinnaston mukaisen palkkion palveluistaan silloin, kun palvelupaketista ei ole sovittu tai kyseinen palvelu ylittää sovitun palvelupaketin.

Tilitoimiston HINNASTO

Tilitoimiston palvelut, jotka eivät sisälly sovittuun pakettihintaan, laskutetaan työmäärän mukaan.

Palveluveloitukset 1.2.2022 alkaen

  • Veloitus on 68,00 euroa/tunti + ALV
  • Verollinen hinta on 84,32 euroa/tunti (sis. ALV 24 %)

Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Hintojen muutoksista ilmoitetaan asiakkaille sopimusehtojen edellyttämällä tavalla viimeistään 30 päivää ennen kuin hintojen muutos astuu voimaan.

Pakettihinnat

Palvelupakettien hinnat kattavat tilitoimiston palvelut hyvin laajasti. Lisäksi on mahdollista sopia, että pakettihinta kattaa myös asiakkaan käytössä olevan Procountor-järjestelmän käyttömaksuja.

Palvelupaketin hinnan suuruuteen vaikuttaa asiakasyrityksen yritysmuoto, työntekijöiden määrä sekä yrityksen toiminnan laajuus ja laatu.

Procountor-järjestelmän palvelumaksut

Asiakkaan käytössä olevan Procountor-järjestelmän käyttöveloituksista vastaa asiakas. Procountor-järjestelmän käyttömaksut maksetaan Accountor Finago Oy:lle.

On myös mahdollista sopia pakettihinnasta, joka kattaa tilitoimiston palvelut ja asiakkaan käytössä olevan Procountor-järjestelmän käyttömaksut. Tällöin sopimuksen hintaliitteeseen lisätään määritelmä Procountor-käytöstä, joka sisältyy pakettiin. Mikäli Procountor-järjestelmän käyttö ylittää sovitun palvelupaketin, niin asiakkaalta laskutetaan Accountor Finago Oy:n hinnaston mukaiset palvelumaksut Procountor-järjestelmän käytöstä.

Accountor Finago Oy:n sopimusehdot ja palveluhinnasto ovat saatavilla tilitoimistosta.

Tiedät mitä saat. Tiedät mitä maksaa.