Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Tilitoimiston palveluiden hinnoittelu

Palvelupakettien hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausittain laskutettavaan hintaan, joka sisältää kaikki sovitut palvelut.

Tilitoimisto laskuttaa hinnaston mukaisen palkkion palveluistaan silloin, kun palvelupaketista ei ole sovittu tai kyseinen palvelu ylittää sovitun palvelupaketin.

Tilitoimiston HINNASTO 1.1.2021

Tilitoimiston palvelut, jotka eivät sisälly sovittuun pakettihintaan, laskutetaan työmäärän mukaan seuraavasti:

  • Veloitus on 66,00 euroa/tunti + ALV
  • Verollinen hinta on 81,84 euroa/tunti (sis. ALV 24 %)

Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Hintojen muutoksista ilmoitetaan asiakkaille sopimusehtojen edellyttämällä tavalla viimeistään 30 päivää ennen kuin hintojen muutos astuu voimaan.

Pakettihinnat

Palvelupakettien hinnat kattavat tilitoimiston palvelut sekä Procountor-järjestelmän käyttömaksut siinä laajuudessa kuin asiakkaan kanssa on sovittu.

Palvelupaketin hinnan suuruuteen vaikuttaa asiakasyrityksen yritysmuoto, työntekijöiden määrä sekä yrityksen toiminnan laajuus ja laatu.

Procountor-järjestelmän palvelumaksut

Sovitun palvelupaketin mukainen Procountor-järjestelmän käyttö sisältyy palvelupaketin hintaan. Mikäli Procountor-järjestelmän käyttö ylittää sovitun palvelupaketin tai mikäli asiakkaan kanssa ei ole sovittu palvelupaketista, niin asiakkaalta laskutetaan Accountor Finago Oy:n hinnaston mukaiset palvelumaksut Procountor-järjestelmän käytöstä. Accountor Finago Oy:n sopimusehdot ja palveluhinnasto ovat saatavilla tilitoimistosta.

Tiedät mitä saat. Tiedät mitä maksaa.