Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Tilitoimiston palvelupaketit

Yrityksen taloushallinnossa kaikki liittyy kaikkeen. Niinpä talousasiat kannattaa hoitaa kokonaisuutena ja yhteensopivilla järjestelmillä. Silloin asiat saadaan sujumaan mahdollisimman hyvin.

Myös yrityksen tarvitsemat taloushallinnon palvelut kannattaa ostaa kokonaisuutena. Tilitoimiston palvelupakettien sisältö sovitaan yksilöllisesti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä tilitoimistoon jo ennen yrityksen perustamista. Saat starttipaketin, johon sisältyy yrityksen perustamistoimet, sähköisen taloushallinnon avaus sekä yrityksen aloitusvaiheessa tarvitsemasi neuvonta.
Starttipakettiin sisältyy Procountor Taloushallinto -järjestelmän avausmaksut sekä tilitoimiston palvelut. Saat kaiken tarvittavan neuvonnan järjestelmän käytön aloittamiseksi. Starttipakettiin sisältyy myös aikaisemman kirjanpidon tietojen ja saldojen tallentaminen uuteen järjestelmään.

Tilitoimiston vaihtajalle

Mikäli yrityksesi käytössä on jo ennestään Procountor Taloushallinto -järjestelmä ja sen käyttö on tuttua, niin silloin et välttämättä tarvitse starttipakettia, vaikka vaihtaisit tilitoimistoa. Silloin voimme aloittaa suoraan sähköisen taloushallinnon palvelupaketilla.

Mikäli Procountor ei ole vielä yrityksesi käytössä, niin sen käyttöönotto sujuu helposti sähköisen taloushallinnon starttipaketilla.

Palvelupakettiin sisältyy Procountor Taloushallinto -järjestelmän käyttö yrityksessäsi sekä tilitoimiston palvelut yrityksellesi. Saat kaiken tarvittavan neuvonnan yrityksesi taloushallinnon hoitamiseen. Tilitoimisto huolehtii yrityksesi kirjanpidosta, veroilmoituksista sekä muista toimista, jotka sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaan.

Pakettihinnat

Starttipaketit ovat kertaluonteisia palveluita. Starttipaketin pakettihinta veloitetaan vain kerran.

Taloushallinnon palvelupaketeissa on kyse yrityksesi taloushallinnon hoitamisesta kuukaudesta toiseen. Palvelupaketin pakettihinta veloitetaan kuukausittain.

Pakettihinnan suuruuteen vaikuttaa yritysmuoto, yrityksen toiminnan laajuus ja laatu, työntekijöiden määrä sekä tarvittavien palveluiden laajuus ja laatu.

Muut palvelut hinnaston mukaan

Paketit eivät ole pakollisia. Tilitoimiston palveluita on mahdollista saada myös erikseen ostettuina. Tällöin palveluista veloitetaan hinnaston mukainen palkkio.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen