Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Tilitoimisto Relipe

Relipe Oy on kirjanpitäjä, yritysneuvoja Johanna Sirkiän omistama tilitoimisto. Toimipaikka on Vantaalla Korsossa, mutta sähköisten palveluiden avulla palvelut ovat käytettävissä kaikkialla. Relipe Oy on Finago-partneri ja käytössä on sähköisen taloushallinnon järjestelmä Procountor.

Relipe Oy on erikoistunut pienyritysten, pienyrittäjien ja aloittavien yrittäjien palvelemiseen. Autamme yrityksen perustamistoimissa. Neuvomme yrityksen talousasioiden järjestämisessä ja hoitamisessa. Kun on kyse pienestä yrityksestä, on tärkeää ottaa huomioon myös yrittäjän oma ja hänen perheensä tilanne verotuksen ja vakuutusten ja muiden asioiden suhteen. Pyrimme auttamaan mahdollisimman hyvin, olipa kyseessä yrityksen asiat tai yrittäjän muut kysymykset.

Johanna Sirkiä

Johanna Sirkiä

Johanna on KLT-kirjanpitäjä, yritysneuvoja ja Relipe Oy:n omistaja. Johanna on toiminut yrittäjänä vuodesta 1998 alkaen. — Johanna is KLT-qualified accountant, business advisor and owner of Relipe Ltd (Finland). She has worked as entrepreneur since 1998.

Johanna Sirkiä: Kuinka minusta tuli kirjanpitäjä?

Olen toiminut yrittäjänä 1998 alkaen, aluksi toiminimellä ja 2004 alkaen omistamassani Relipe Oy:ssä. Olen valmistunut HSO-sihteeriksi 1995 Helsingin Sihteeriopistosta. HSO oli kaupallisen alan 3-vuotinen opistotasoinen tutkinto, joka melkein vastaa nykyistä tradenomin amk-tutkintoa. Lisäksi olen opiskellut oikeustiedettä sekä suorittanut KLT-tutkinnon. KLT on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto, josta vastaa Taloushallintoliiton yhteydessä toimiva Tili-instituuttisäätiö.

Olen työskennellyt eri toimialoilla. Jo yrittäjän urani alussa neuvoin muitakin aloittavia yrittäjiä. Olen aina ollut kiinnostunut siitä, miten yrityksen talousasiat voisi järjestää helpommin ja paremmin, niin että yrittäjä voisi paremmin keskittyä varsinaiseen bisnekseensä. Lopulta olen jättänyt muut toimialat ja nyt keskityn vain taloushallintopalveluihin: siihen miten sinunkin yrityksesi talousasiat saadaan sujumaan paremmin.

Opiskelua en kuitenkaan ole jättänyt. Työni takia opiskelen jatkuvasti kirjanpitoon ja verotukseen liittyvää uusinta tietoa sekä yritysneuvonnassa tarvittavia asioita. Lisäksi kirjoitan yrityksen taloushallintoon liittyviä artikkeleita tilitoimiston blogiin.

Relipe Oy

  • Yritysmuoto: osakeyhtiö
  • Toiminimi: Relipe Oy
  • Aputoiminimet: Tilitoimisto Relipe, Yritystalouskoulu Relipe, Real Live Personal Counselling & Consulting
  • Relipe Oy on perustettu ja rekisteröity 2004 jatkamaan 1998 perustetun toiminimi-yrityksen liiketoimintaa.
  • Päätoimiala: kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut
  • Kotipaikka: Vantaa
  • Y-tunnus: 1919594-4
  • ALV-tunnus: FI19195944
  • Voimassa olevat rekisteröinnit voi tarkistaa Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) yrityshausta

Jäsenyydet

Relipe Oy on jäsenenä mukana seuraavissa järjestöissä:

Näiden tarjoamat julkaisut, neuvonta ja muut asiantuntijapalvelut ovat aktiivisessa käytössä. Niiden kautta saatu tietämys hyödyttää myös tilitoimiston asiakkaita.

Finago-Procountor-partneri

Relipe Oy on toiminut Procountorin partneritilitoimistona vuodesta 2011 alkaen. Procountor on sähköisen taloushallinnon järjestelmä, jonka avulla voidaan hoitaa kaikki taloushallinnon toimet. Olen valinnut Procountorin, koska se sopii hyvin myös pienille yrityksille. Sen avulla saamme hoidettua yrityksesi talousasiat helpommin, nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteisessä paperisessa kirjanpidossa. Saat Procountorin yrityksellesi meiltä.