Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Sähköisen taloushallinnon palvelupaketti

Yrityksen taloushallinto kannattaa hoitaa kokonaisuutena, niin että asiat saadaan sujumaan helposti ja tehokkaasti. Niinpä tarjoan yrityksellesi palvelupakettia, johon sisältyy kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon palvelut yhdellä kiinteällä kk-hinnalla.

Procountor Taloushallinto

Pakettiin sisältyy yrityksellesi avattu Procountor Taloushallinto -järjestelmä. Procountor on pilvipalveluna toimiva sähköisen taloushallinnon järjestelmä, jolla voidaan hoitaa kaikki taloushallinnon tehtävät. Palvelupaketin hintaan sisältyy Procountorin käyttöveloitukset sopimuksen mukaisessa laajuudessa.

+

Laskuliikenne

Procountorista voit lähettää myyntilaskuja verkkolaskuina, paperilaskuina tai sähköpostitse. Ja voit vastaanottaa ostolaskuja verkkolaskuna tai skannauspalvelun kautta. Pakettihintaan sisältyvät myös laskujen lähetysmaksut ja vastaaottomaksut sopimuksen mukaisessa laajuudessa.

Ei tarvetta erillisohjelmille

Yrityksesi ei tarvitse erillistä laskutusohjelmaa eikä muitakaan erillisiä talousjärjestelmiä, sillä Procountor Taloushallinnossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet laskutukseen, palkanlaskentaan, reskontran hoitamiseen, kirjanpitoon jne.

Z

Palkanlaskenta ja työnantajailmoitukset

Tilitoimisto hoitaa yrityksen palkanlaskennan Procountor-järjestelmässä. Tilitoimisto huolehtii myös työnantajan ilmoitusten lähettämisestä verohallinnolle ja vakuutusyhtiöille.

Kirjanpitopalvelu

Kun laskut käsitellään Procountorilla, ne kirjautuvat samalla myös kirjanpitoon, mutta automaattiset kirjaukset eivät ole automaattisesti oikein. Niinpä tarvitaan kirjanpitäjää, joka tarkistaa, korjaa ja täsmäyttää kirjanpidon kuukausittain. Lisäksi kirjapitäjä lisää kirjanpitoon ne kirjaukset, jotka eivät ole tulleet sinne automaatisesti.

ALV-ilmoitukset

Kirjanpidon kk-täsmäytyksen yhteydessä kirjanpitäjä tekee ALV-laskelman ja lähettää ALV-ilmoituksen verohallinnolle. Kirjanpitäjä voi puolestasi huolehtia myös ALV-tilityksen maksatuksesta. Kirjanpitäjä myös neuvoo oikeat menettelytavat laskujen käsittelyyn, jotta ALV:t saadaan menemään oikein.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Kirjanpitäjä laatii vuosittain yrityksesi tilinpäätöksen ja tuloveroilmoituksen kirjanpidon pohjalta ja antamiesi tietojen mukaan.

Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimisesta ei veloiteta erillistä palvelumaksua, vaan ne sisältyvät normaaliin pakettihintaan, joka veloitetaan kuukausittain.

Ennakkoverot oikealle tasolle

Tuloverotuksen hoitamista ei kannata jättää pelkästään veroilmoituksen täyttämisen varaan. Niinpä tilitoimisto huolehtii myös siitä, että yritykselle määrätyt ennakkoverot ovat sopivalla tasolla. Tarvittaessa ennakkoveroihin haetaan muutosta verohallinnolta. Tilitoimisto myös tarkistaa yrityksen verotuspäätöksen ja neuvoo verotuksessa.

Z

Vakuutukset

Tilitoimisto neuvoo yrityksen tarvitsemat vakuutukset ja auttaa sopivan vakuutustason määrittelyssä. Tilitoimisto hoitaa myös työnantajan vakuutusten vuosi-ilmoitusten tekemisen. Tätä tarkoitusta varten tilitoimistolle tulee antaa valtuutus käyttää vakuutusyhtiön verkkopalvelua yrityksen puolesta.

Kirjanpidon raportit

Procountorissa on monipuoliset raportoinnin ominaisuudet. Kirjanpidon raportit ovat porautuvia ja raportteja voi muodostaa useilla eri hakukriteereillä. Niinpä raporteista saa helpommin ja enemmän tietoa kuin perinteisistä paperisista kirjanpidon raporteista. Neuvon sinua raporttien hyödyntämisessä ja käyttämisessä, niin että saat niistä apua yritystoimintasi kehittämiseen.

Taloushallinnon neuvonta

Palvelupakettiin sisältyy taloushallinnon neuvontaa – käytännössä niin paljon kuin keksit kysyä. Saat opastusta Procountor-järjestelmän käyttämisessä. Saat neuvontaa verotukseen, kirjanpitoon ja muihin yrityksen talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Kun sinulla on kysyttävää tai epäselvää, niin kysy neuvoa kirjanpitäjältä. Näin saadaan asiat sujumaan paremmin.

Budjetointi ja muut laskelmat

Tarvittaessa saat neuvontaa myös budjetin, rahavirtalaskelman tai muiden laskelmien tekemiseen.
Z

Sinun yrityksesi tarpeiden mukaan

Onko yrityksessäsi muita taloushallinnon asioita, joihin haluat tilitoimiston apua? Voimme sopia palvelupaketin sisällöstä yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Myös pakettihinta sovitaan kunkin yrityksen kanssa erikseen. Pakettihinnan suuruuteen vaikuttaa yritysmuoto, työntekijämäärä sekä tarvittavien palveluiden laajuus ja laatu.

Z

Pakettihinta

Pakettihinta kattaa sopimuksen mukaisessa laajuudessa:

  • Procountor-järjestelmän käyttömaksut
  • Procountorista lähetettyjen laskujen lähetysmaksut
  • Procountoriin vastaanotettujen laskujen vastaanottomaksut
  • Tilitoimiston palvelut: neuvonta, palkanlaskenta, kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä palkanlaskennan ilmoitukset verohallintoon ja vakuutusyhtiöille

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen