Relipe Oy - Tilitoimisto - Redovisningsbyrå - Accounting Firm

Yrityksen starttipaketti

Ovatko bisnes-suunnitelmasi jo niin pitkällä, että olisi aika perustaa yritys? Viimestään tässä vaiheessa on syytä sopia tapaaminen tilitoimistossa. Yritysneuvoja, kirjanpitäjä Johanna Sirkiä neuvoo ja auttaa yrityksen perustamistoimissa sekä yrityksen taloushallinnon järjestämisessä.

Uudella yrittäjällä on paljon uutta opeteltavaa. On tehtävä valintoja ja päätöksiä sekä hoidettava kuntoon monta tärkeää kohtaa. Siksi olen tehnyt yrityksellesi starttipaketin, jonka avulla kaikki tärkeät asiat saadaan kuntoon heti alusta alkaen.

t

Mitä merkitystä on yritysmuodolla?

Saat neuvontaa yritysmuodoista. Miten valitsemasi yritysmuoto vaikuttaa kirjanpitoon ja verotukseen ja yritystoiminnan vastuisiin? Miten yritysmuoto tulee ottaa huomioon perustamisilmoituksessa? Autan sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan yritysmuodon.
t

Miten verotus ja kirjanpito tapahtuu?

Kerron sinulle, miten verotus tapahtuu yrityksen ja yrittäjän kohdalla. Neuvon myös, miten kirjanpito tulee järjestää. Kerron, kuinka verotus ja kirjanpito liittyvät toisiinsa ja kuinka ne erovat toisistaan.
r

Suunnitelmat ja laskelmat

Neuvon sinulle, kuinka voit parantaa omaa liiketoimintasuunnitelmaasi käyttämällä apuna suunnittelupohjia: Lean Canvas ja Business Model Canvas.

Autan ja neuvon myös kannattavuuslaskelmien ja rahavirtalaskelmien tekemisessä ja tarkentamisessa.

Z

Perustamisilmoitus

Autan sinua perustamisilmoituksen tekemisessä. Neuvon, miten ja mitkä rekisteröinnit ovat tarpeen ja miten ne kannattaa tehdä. Mikäli perustat yhtiömuotoisen yrityksen, niin saat apua myös muiden perustamisasiakirjojen laatimisessa.
Z

Yrityksen vakuutukset

Neuvon sinulle, mitä vakuutuksia on lain mukaan pakko olla ja mitkä vakuutukset ovat suositeltavia. Neuvon myös, mistä ja miten vakuutuksia voi saada.
Z

Sähköiset valtuutukset

Veroilmoituksia ja yrityksen vakuutusasioita hoidetaan nykyään sähköisesti. Näiden hoitamiseksi tilitoimisto tarvitsee valtuutukset. Neuvon ja autan yrityksen sähköiseen tunnistautumiseen ja valutuutusten tekemiseen liittyvissä asioissa.

Procountor Taloushallinnon avaaminen yrityksellesi

Avaan yrityksellesi sähköisen taloushallinnon järjestelmän Procountor Taloushallinnon. Sen avulla voit hoitaa yrityksesi laskut, maksut ja kaikki muutkin taloushallinnon toimet. Järjestelmään avataan myös sähköiset kanavat verkkolaskutukseen, skannauspalveluun ja tulostuspalveluun, joten laskuliikenne hoituu myös automaattisesti sähköisiä kanavia pitkin.

Procountorin käyttöopastus

Opastan sinua henkilökohtaisesti Procountor-järjestelmän käyttämisessä. Näytän, miten laadit myyntilaskut ja matkalaskut, kuinka käsittelet ostolaskut ja kuinka voit etsiä tietoa ja raportteja.

Käytettävissäsi on myös Procountorin ohjekirja ja opastusvideot, joissa on selostettu kaikki Procountorin toiminnot.

t

Kirjanpidon tositteista neuvominen

Neuvon sinulle, mitä kaikkia tietoja ja tositteita kirjanpitoon tarvitaan ja mitä tietoja tositteilla täytyy vähintään olla. Mikäli joudut hoitamaan joitain kirjauksia paperilomakkeiden avulla, niin saat sitä varten valmiit lomakemallit.
t

Starttipaketin pakettihinta

Starttipaketti auttaa pääsemään alkuun yrityksen taloushallinnon hoitamisessa. Starttipaketin pakettihinta on siis vain kertamaksu. Pakettihinta kattaa Procountor Taloushallinto -järjestelmän avausmaksut sekä tilitoimiston palvelut.

Miten tästä eteenpäin?

Hyvä palvelu ja neuvonta jatkuvat myös starttipaketin jälkeen. Yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon palvelut ja Procountor-järjestelmän käyttömaksut sisältyvät Sähköisen taloushallinnon palvelupakettiin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen